Mücver yapmayı düşündüğümde, kabakla hazırlanan bu pratik tarifi denemek harika bir fikir gibi geliyor. Kabakları rendelerken fazla suyunu sıkmayı unutmamak önemli. Peki, soğanı da rendelerken aynı şekilde mi yapmalıyım, yoksa sadece kabak mı? Ayrıca, tarifte belirtilen mısır ununu eklemek isteğe bağlı demişsiniz, bu gerçekten lezzeti etkiliyor mu? Mücveri yoğurtla servis etmek de güzel bir dokunuş, ama sarımsaklı yoğurtla mı yoksa sade yoğurtla mı daha lezzetli olur? Fırında pişirme seçeneğini de denemeyi düşünüyorum, böylece daha sağlıklı bir alternatif elde etmiş olacağım. Sizce bu tarifte başka hangi sebzeleri denemek mantıklı olur?
Mücver yapmayı düşündüğümde, kabakla hazırlanan bu pratik tarifi denemek harika bir fikir gibi geliyor. Kabakları rendelerken fazla suyunu sıkmayı unutmamak önemli. Peki, soğanı da rendelerken aynı şekilde mi yapmalıyım, yoksa sadece kabak mı? Ayrıca, tarifte belirtilen mısır ununu eklemek isteğe bağlı demişsiniz, bu gerçekten lezzeti etkiliyor mu? Mücveri yoğurtla servis etmek de güzel bir dokunuş, ama sarımsaklı yoğurtla mı yoksa sade yoğurtla mı daha lezzetli olur? Fırında pişirme seçeneğini de denemeyi düşünüyorum, böylece daha sağlıklı bir alternatif elde etmiş olacağım. Sizce bu tarifte başka hangi sebzeleri denemek mantıklı olur?
Cevap yaz